Persoonlijk

Hülya Kat (Velsen, 1 augustus 1983) is een Nederlands politica met Turkse roots.

Biografie Geboren en getogen in IJmuiden in de gemeente Velsen, een middelgrote gemeente aan de Noordzeekust van de provincie Noord-Holland. Van 2002 tot 2009  Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als afstudeerrichting Bedrijfsrecht;  intellectuele eigendom, arbeidsovereenkomstenrecht en sociale zekerheidsrecht.  Naast de studie, functie van voorzitter uitgeoefend bij het studentengenootschap voor onderneming en recht.

Werk Als specialist op het gebied van verzuim verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de re-integratiebegeleiding van werknemers. Als adviseur de drijvende en stimulerende kracht achter het re-integratieproces en de te ondernemen acties. Daarnaast ondersteunend, sturend, controlerend en coachend van de rayonmanagers bij de uitvoering van re-integratietrajecten. Verantwoordelijk voor de borging van alle werkgeversverplichtingen en betrokken bij het implementeren en borgen van integraal gezondheids-/duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Hierbij gaat het niet alleen om ziekteverzuim of verzuimreductie, maar vooral om een preventief integraal beleid. Een efficiënt en effectief gezondheidsbeleid zorgt voor verbetering van de bedrijfsvoering en de arbeidsproductiviteit en draagt daardoor bij aan de organisatiedoelen. Daarnaast ook tot op hogere leeftijd vitaal en gezond kunnen blijven doorwerken.

Politiek Sinds 2009 actief als D66’er voor een praktische en resultaatgerichte (lokale) politiek  om mensen in staat te stellen hun eigen keuzes te maken. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 met 437 voorkeurstemmen gekozen als raadslid van de gemeente Velsen, van nummer 5 naar nummer 2.  Bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 in Velsen van nummer 3 naar 2 verschoven met 642 voorkeurstemmen en daarmee als niet-lijsttrekker de meeste voorkeursstemmen. In maart 2018 als kandidaat raadslid op plek 9 meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen van Amsterdam maar met een uitslag van 8 zetels niet genoeg om deel te mogen uitmaken van de D66-fractie. Met 742 stemmen ook niet genoeg voor een voorkeurszetel, wel meer dan de gekozen nr. 4, 6 en 7. Echter met de deelname aan de coalitie sinds woensdag 30 mei 2018 lid van de gemeenteraad van Amsterdam. Sinds juli 2012 ben ik bestuurslid van stichting UNESCO Centrum Nederland (onbezoldigd).

Voor een uitgebreide c.v. zie LinkedIn

Passies Als mijn oog op een mooie wolkenpartij valt, kan ik het niet laten om een foto te maken. Voorheen deed ik dat met mijn iPhone, nu maak ik gebruik van een Canon EOS 700D. Fotografie is inmiddels een grote passie net als hardlopen.  Maar voor beide passies zou ik graag meer tijd voor willen vrij maken.

Contact? Stuur een e-mail naar: h.kat@msterdam.nl of laat een bericht achter op Facebook of Twitter @HulyaKatOnline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

D66-raadslid voor de gemeente Amsterdam