D66 Amsterdam

Portefeuilles:

  • Ruimtelijke Ordening
  • Economische Zaken
  • Zee- en Luchthaven

Voorzitter raadscommissie voor Mobiliteit, Luchtkwaliteit, Duurzaamheid.

Voordat de raad besluit, worden de meeste onderwerpen eerst in de raadscommissie besproken en voorbereid. Besluiten neemt de commissie niet, maar discussie gaat vaak dieper dan die in de raad. De commissie richt zich namelijk op bepaalde onderwerpen. De raadscommissie voor Mobiliteit, Luchtkwaliteit, Duurzaamheid gaat over: ■Verkeer en Vervoer ■Luchtkwaliteit ■Water ■Duurzaamheid ■Klimaat en Energie ■Circulair/afval

Bij iedere raadscommissie is er de mogelijkheid in te spreken. ■Tijdens het inspreekhalfuur aan het begin van de vergadering kunt u inspreken over zaken die niet op de agenda staan.

■Daarnaast is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de behandeling van een agendapunt in te spreken over het desbetreffende onderwerp.

■De vergaderingen zijn openbaar en hiervan worden geluids- en beeldregistraties gemaakt.

■Per agendapunt kan er 1 vertegenwoordiger van een instantie inspreken.

■Als u wilt inspreken, moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan tot 24 uur voor aanvang van de vergadering. U kunt zich aanmelden via het formulier hieronder of telefonisch (020 552 2855). Let op: soms bestaat een vergadering uit twee delen (ochtend, middag of avond). Meldt u zich dan aan uiterlijk 24 uur voor begin van het eerste deel.

Aanmelden om in te spreken bij raadscommissie Mobiliteit, Luchtkwaliteit en Duurzaamheid (MLD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *