Categorieën
Amendementen

De PIJP

Op woensdag 19 september 2018 heb ik samen met de leden De Heer, N.T. Bakker, Van Renssen en Van Schijndel een amendement ingediend inzake het bestemmingsplan De Pijp (mengformules).

De tekst in het bestemmingsplan De Pijp op blz. 62: “In dit bestemmingsplan wordt aangesloten bij het horecabeleid en is binnen winkels en andere publieksgerichte commerciële voorzieningen de mogelijkheid opgenomen om horeca-activiteiten tot 30% van de winkel met een maximum van 30 m2 te exploiteren.”, te wijzigen in:

“In dit bestemmingsplan wordt vanwege de druk op het gebied aangesloten bij het stedelijk beleid van mengformules en wordt binnen winkels en andere publieksgerichte commerciële voorzieningen horeca-activiteiten toegestaan tot maximaal 20% van de winkel met een maximum van 20 m2.”;

2. De tekst in de rest van het bestemmingsplan De Pijp – waaronder doch niet uitsluitend – de regels over ondersteunende horeca in artikel 5.3.2, onder e, artikel 6.3.2, onder e, artikel 10.3.2, onder e, en artikel 9.1, onder f, overeenkomstig aan te passen.

Dit amendement is aangenomen met VVD tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *