Categorieën
Nieuws

#TeamD66

Schaamteloze uitruil tussen vluchtelingen, etnisch profileren bij de Belastingdienst en verrechtsing van het politieke klimaat, maakt dat het tijd is voor verantwoordelijke politiek; progressief en tolerant.

Sinds 2009 ben ik actief als D66’er voor een praktische en resultaatgerichte politiek om mensen in staat te stellen hun eigen keuzes te maken. Een politica met een lange adem en beide benen in de samenleving. Durf hebben om impopulaire maatregelen te nemen, het verschil durven maken en niet bang zijn daar kritiek op te krijgen. Als vrouw met een groot multicultureel bewustzijn probeer ik een brug te slaan tussen verschillende culturen en achtergronden.

Ik wil onderdeel zijn van een representatief team, dat inclusief is in de breedste zin van het woord. Frisse aanwas, op basis van mijn kwaliteit en betrokkenheid.

Zolang kinderen met honger naar school gaan, een verwarde persoon niet de juist zorg ontvangt, Wilders het heeft over marokkanengif en woningbouw voor middeninkomens stokt, maakt dat D66 hard nodig is voor een sterker en rechtvaardiger Nederland.

Het is aan mij om zorg te dragen voor een behoorlijk bestuur die richting geeft en niet over maar mét de inwoners rechtvaardige beslissingen neemt. Dit op basis van zorgvuldigheid, vertrouwen en met oog voor de menselijke maat. D66 is een partij van de vooruitgang en dat groots denken en groots doen, heeft gezorgd voor mijn kandidatuur. Het is nu aan D66.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *